YNGVE SUNDVOR 

Yngve-Sundvor.jpg

Regissør / Manusforfatter

Yngve Sundvor er utdannet regissør ved Det Statlige Akademiet for Scenekunst, Moskva.

Han har iscenesatt over 40 teaterproduksjoner i inn- og utland. Blant annet Sult ved Nationaltheatret, Mesteren og Margarita ved Rogaland Teater og PAN ved Hålogaland Teater.

Sundvor er kunstnerisk leder og regissør for Statsteatret (www.statsteatret.no)

Verk: 

A CHRISTMAS FOR CAROL 

Vi elsker alle universet Dickens skisser opp for oss. Londontåka, de burleske karakterene, de onde mot de gode, de rike mot de fattige, det eventyrlige og magiske! Hva om dette universet fra 200 år tilbake i tid også ligner på det vi skal møte i vår egen framtid? I ekte Dickensk ånd lager vi et juleeventyr eller et eventyr om jul om du vil. Der tar vi en sniktitt inn i fremtiden og et tilbakeblikk på fortiden gjennom øynene til den menneskefiendtlige og kyniske karrierekvinnen Carol. På lik linje med Dickens udødelige julefortelling A Christmas Carol handler vår versjon A Christmas for Carol om oss alle sammen, om vår virkelighet og den verden vi lever i her og nå. I bunnen av historien ligger som alltid budskapet om fordeling, omsorg for våre medmennesker, og om å nyte livet mens vi ennå vandrer her på jorden.

Familieteater
Original tittel: A CHRISTMAS FOR CAROL 

Tilgjengelige språk: Norsk

Antall medvirkende: 5 kvinner 5 menn 2-3 barn

Varighet: 2 timer inkl pause

Verdensomspennende representasjon

shdirdal_carol_presse-7806.jpg

FOTO: STIG HÅVARD DIRDAL

OH MY GOD - OMG

Årtier før Mongoland og rike oljefunn i Nordsjøen, opprettet Det Norske Misjonsselskap en produktiv filmsentral fra sin base i Stavanger. Projisert på den hvite filmduken gikk historiene om misjonærenes arbeid sin seiersgang på bedehusene over hele landet, og hedningene i Afrika kom oss nærmere enn ethvert «søskenbarn på Gjøvik».  

I OH MY GOD møter vi Jacob, som er ferdig utdannet prest og misjonær. Han er full av drømmer og visjoner - men han har enda ikke fått Det Store Kallet. Etter årelange samtaler med Gud får han beskjed om å opprette et filmkontor i hjembyen. Med misjonsfilmene skal troende og mindre troende med selvsyn oppleve misjonens resultater. Budskapet skal kringkastes for all verden, - med cellulosefilm, fremviser og projeksjonsduk
(www.rogaland-teater.no).

oh my god.jpg

Skuespill
Original tittel: OH MY GOD  

Tilgjengelige språk: Norsk

Antall medvirkende: 8

Varighet: 2 timer inkl pause

Verdensomspennende representasjon

FOTO: EMILIE ASHLEY