Artboard 1songbird.png

OM OSS

​​Endelig en agent for dramatikere og dramatiske verk i Norge

Kjære dramatikere, komponister, kunstneriske ledere, dramaturger, produsenter, instruktører og andre interessenter.

 

Vi er stolt over å kunne presentere et nytt norsk teaterforlag - teaterforlaget Songbird. Vi er et av få agenter/rettighetsforvaltere for dramatikere og dramatikk i Norden. Visjonen vår er å forvalte, presentere og representere rettighetshavere på en nyskapende og frisk måte i teater og underholdningsverdenen.

 

Tiden er moden for å introdusere ny spennende kvalitetsdramatikk til teater og publikum. Produsenter, institusjoner og private aktører verden over leter etter gode titler, rettighetshaverne på sin side sitter med fantastiske verk som blir satt opp for sjeldent, kanskje bare én gang.Vårt mål er nettopp å forene teatre og rettighetshavere. 

 

Vi i teaterforlaget Songbird er kvalitetsbevisste og kommer kun til å arbeide med utvalgte verk. Vi vil ta tak i teatermateriale vi blir berørt av og som vi ser har et stort potensiale. Vår filosofi er ikke å bli det største teaterforlaget med mange tusen titler i porteføljen, tvert imot, vi vil ha få dramatikere med eksklusive sterke verk vi tror kommer til å bli suksesser som kan gå på utallige scener i fremtiden. 

 

Alle verkene og dramatikerne vi representerer presenteres i form av bilder og kort synopsis på våre nettsider. Gjennom nyhetsbrev vil vi informere om spennende nyheter fra forlaget vårt. Vi har også samlet en del medieomtale, samt musikalske utdrag fra musikaler og operaer vi representerer.

Vi håper dere vil ta kontakt med oss for utfyllende informasjon om våre verk.

Teaterforlaget Songbird har base i Bergen, Norge. Initiert og stiftet av komponist og musiker Julian Berntzen.

Selskapet er agent for dramatikere, komponister og kunstnere. Produsent innen kunst og kultur. Praktisk tilrettelegger for oppførelse av kunstneriske verk / åndsverk og arrangementer.

Teaterforlaget Songbird driver impresariovirksomhet innen kunst og kultur,

og er en forvalter av sceniske verk og musikk-rettigheter. 

 

 

Bilde i stol.jpg

PÅ BILDE: JULIAN BERNTZEN, KOMPONIST OG
FORELEGGER
FOTO: TOVE LISE MOSSTESTAD