EMILIE HETLAND

fullsizeoutput_12emilie_hetland.jpeg

Dramatiker / Skuespiller 

Emilie Hetland har vært tilknyttet Barneteateret i Rogaland siden hun var liten. Hun har skuespillerutdanning fra The Lir National Academy of Dramatic Arts i Irland og vært bosatt i London. 

FOTO: Hentet fra Rogaland Teater

Verk: 

Nære_relasjonar.jpg

FOTO: Rogaland Teater

NÆRE RELASJONAR 

 

De møttes i Lisboa. De danset før midnatt. Nå sitter de i offentlig parterapi. Han slår henne av og til, men det snakker de ikke om. De har valgt å beholde kjærligheten. De har valgt hverandre. "Nære relasjoner" er et forsøk på å ta et oppgjør med ung vold i vår tid. Stykket plasserer publikum i terapistolen og blir til tider et metamoderne eksperiment i menneskelig selvgransking.

Skuespill

Av: EMILIE HETLAND

Tilgjengelige språk: Norsk (nynorsk)

Antall medvirkende: 1 kvinne 1 mann

Verdensomspennende representasjon

A SHORTCUT TO HAPPINESS

Julie Cappelen er et energisk, positivt menneske som reiser rundt med foredraget sitt A Shortcut to Happiness - 5 enkle bud for et lettere liv. Julie har lagt fortiden bak seg - et vanskelig forhold til en mor som er rusmisbruker og en kjærlig relasjon til NorwayRomeo91 som hun kun hadde kontakt med via skype. I stadige tilbakeblikk blir publikum kjent med Julie for 10 år siden - en ganske annen jente enn hun som står foran dem og forkynner enkle løsninger. Og akkurat dette foredraget går ikke helt som det skal.

Skuespill

Av: EMILIE HETLAND